NAČÍTANIE OBRÁZKOV
Osvetlenie A Svietidlá

Baterka Žiarovka Kovové Náhradné LED Žiarovky Vonkajšie Vysoké Svetlé Turistika Kempovanie, Rybárske 6-24V P13.5S

(0 Recenzie)
€4.80 €3.65

Značky:

Sku:v11293

[LED lampa s. 6 k 24 voltov] Umiestniť ho v ruke lampa s 6 voltové batérie.Upgrade rýchlo a efektívne s týmto náhradné LED baterka.Keď baterka je prázdny, môžete upgradovať rýchlo a efektívne s týmto náhradné LED baterka.

[Blesk] Obrátiť svoj spôsob, ako s týmto LED baterka.LED kovové náhradné lampy je veľmi svetlý.LED lampa je Ideálny pre baterku.Je to náhradné LED lampa pre váš baterka, baterka, alebo núdzové pracovné svetlo.

[Vysoký jas] 200 ~ 210 lúmenov žiarovka má jasnejšie svetlo pre lepšiu viditeľnosť a zviditeľniť najjemnejšie detaily.Upozorňujeme, že tieto LED žiarovky bude pracovať iba s pozitívnym strednej spojenie a bude ísť von, keď napätie klesne pod 5.8 voltov.Budete mať náhradných dielov vyskúšať v inom baterka!Vhodné pre objímky P13.5S.

[Long life], LED žiarovky, má oveľa dlhšiu životnosť, tak to je úsporný a šetrný k životnému prostrediu voľbou pre upgrade na čítanie.

[Jednoduchá inštalácia] baterku lampa je jednoduchá inštalácia.Táto baterka lampa má oveľa dlhšiu životnosť, čo je ekonomicky a ekologicky šetrnú ako blesk fáze.

Farba:Šedá

Materiál:kov

Obsah Balenia:

1* Indikátor

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Odoslať Hodnotenie

    Podobné Produkty

    Zodpovedajúce Produkty

    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné