NAČÍTANIE OBRÁZKOV
Osvetlenie A Svietidlá

106/228LED Slnečné Svetlo Vonkajšie Vodotesný s Pohybovým Senzorom Floodlight, Diaľkové Ovládanie, 3 Režimy, Terasa, Garáž Dvore

(0 Recenzie)
€230.01 €23.00

Značky:

Sku:v11884

• 106 LED svetlá : S 106 LED svetlá, toto slnečné svetlo poskytuje jasné a efektívne osvetlenie pre váš vonkajší priestor.

• Pohybový senzor : senzor pohybu funkcia zabezpečuje, že svetlo sa zapne automaticky, keď zistí, pohyb, takže je pohodlné a energeticky efektívne.

• Vodotesný : Toto slnečné svetlo je vodotesné, takže je vhodný pre použitie vo všetkých poveternostných podmienok.

• Tri režimy : S troch rôznych režimoch, vyberať si môžete prispôsobiť osvetlenie, aby vyhovovali vašim potrebám a preferenciám.

• 106 LED svetlá : S 106 LED svetlá, toto slnečné svetlo poskytuje jasné a efektívne osvetlenie pre váš vonkajší priestor.

• Pohybový senzor : senzor pohybu funkcia zabezpečuje, že svetlo sa zapne automaticky, keď zistí, pohyb, takže je pohodlné a energeticky efektívne.

• Vodotesný: Toto slnečné svetlo je vodotesné, takže je vhodný pre použitie vo všetkých poveternostných podmienok.

• Tri režimy : S troch rôznych režimoch, vyberať si môžete prispôsobiť osvetlenie, aby vyhovovali vašim potrebám a preferenciám.

Špecifikácia

Veľkosť Produktu:

140*110*50mm(tienidlo)

140*80mm(solárny panel)

Solárny panel:5.5 V 1.5 w

Drôt Dĺžka: 5M

Svetelný zdroj: 2835*106LED

Batéria: 18650/1800MA

Materiál: ABS + PC

Farebná teplota:6500K

Vodotesný hodnotenie:IP65.

Čas nabíjania: 4 až 6 hodín

Svetelný čas:10-12 hodín

Svetlo rozsahu: o 25 štvorcových metrov

Funkcie

【Oddelené Solárny Panel] vyzýva v Porovnaní s tradičnými slnečné svetlo, sme samostatný solárny panel z hlavného svetelného tela, sa dodáva s 5m/ 16.5 ft vodotesný kábel na inštaláciu solárnych panelov na slnečné miesto, ktoré môžete uložiť viac energie počas dňa a vytvárať dlhšie a intenzívnejšie svetlo v noci.

【Vysokej kvality osvetlenia] vyzýva 106 LED solárne svetlá s 120° detekcie a osvetlenie uhol, pokrývajúcich viac osvetlenie oblasti, poskytuje super jasné osvetlenie pre širokú oblasť.Vytvára jasný a bezpečné prostredie pre okoloidúci aj v noci.

【Pohybu snímača a snímača osvetlenia] vyzýva Zmes svetelný senzor a senzor pohybu.Nový snímač pohybu môže odhaliť ľudí, v rozsahu 3-5 metrov.Keď je detekovaný pohyb, solárne svetlo sa automaticky zapnúť; bez pohybu sa zistí, že sa automaticky vypne.Jednoducho pripojte kábel medzi solárnym panelom a svetlo, žiadne dodatočné nastavenie je potrebné.

【IP65 Hodnotenie] vyzýva Tento slnečné svetlo je vyrobené z vysoko kvalitných ABS, tepelne odolné.Tento slnečné svetlo je odborne IP65 hodnotené, vodotesný a prachotesný, zatiaľ čo zostávajúce veľmi svetlé, aj keď sú vystavené vonku na dlhú dobu.

[Jednoduchá Inštalácia] môžete jednoducho pripojiť solárne svetlo na stene pomocou priloženého skrutky, č elektroinštalácie nevyžaduje.Ideálne montážna výška je 1.8 až 2,5 metrov.

Tri režim popis funkcie

Tlačidlo prepnúť ovládať tri režimy práce, každý stlačte, ak chcete tieto funkcie zase

1. Tmavé automatické svetlo, 50% jasu, nie indukciou, dawn automaticky zhasne svetlo.

2. Tmavé automatické svetlo, 20% jas, ľudia prejsť 5-8 metrov automaticky indukčné svietidlo 100%, ľudia chodia okolo 20 sekúnd automaticky svetla 20% jas.

3. Deň je tma ľudí prejsť 5-8 metrov automaticky svetlo, ľudia chodia okolo 20 sekúnd, automaticky vypne.

Prečítajte si podrobne, pre prvé použitie:

1) Robiť dobrú prácu, čistenie povrchu svetla: ochranný film na povrchu slnečné svetlo musí byť odstránený pre prvé použitie, škvrny a tieňovanie bude mať vplyv na účinnosť solárneho panelu;

2) na slnku viac ako 5 hodín: diaľkovej dopravy v tmavom prostredí môže viesť k moci vyčerpanie, tak po prevzatí tovaru, nech solárny panel byť ožiarené slnkom pre viac ako 5 hodín pred použitím.

(3) nainštalovaný v slnečnom svetle a nie je žiadny svetelný zdroj v noci: zabezpečiť účinnosť nabíjania, solárna energia inštalácia musí byť vybrali smerom na juh smer sklonu 30 stupňov, solárnej energie na svetlo-citlivý prepínače sú všeobecne automaticky zapne v noci, nie je možné nainštalovať v slnečnej energie svetlá okolo miesta, kde nie je zdroj svetla, pretože tieto zdroje svetla bude viesť k slnečnej energie svetlá zobrazujú automatické vypnutie fenomén, ktorý ovplyvňuje normálne použitie solárnej energie svetla.

4) skontrolujte si Prosím robiť dobrú prácu, na ochranu batérie panel: zabránilo ťažké alebo ostré predmety hit slnečné svetlo batérie panel, výsledkom solárny panel škody, ktoré ovplyvňujú použitie.

5) Denná starostlivosť: každé 2-3 mesiace by očistite povrch solárnych panelov, tak aby sa zabezpečilo, že účinnosť nabíjania zo slnečného svetla môže dosiahnuť najlepšie.

Móda 1

Slabom Osvetlení V Režime

Móda 2

Tlmené svetlo + snímač pohybu režim

Móda 3

Snímač Pohybu Režim

Móda 4

SOS Režim

Solárne svetlo potrebuje sunlightto nabíjanie a indikátor doesnot rozsvieti počas dňa

V noci, svetlá zapnúť a offautomatically, s motiondetection funkcia

naša

Oddeľuje DesignSunlight nebude blokovaný,efektívne plnenie,nástenné svetlo môže byť installedanywhere.

iné

Integrovaný dizajn

Jedného kusu dizajn iseasily blokovaný sunlightand nemôže byť installedanywhere.

Vysoká Slnečná Konverzie

Samostatný Solárny Panel s 16.4 Ft Odnímateľný Kábel

Pre Vnútorné a Vonkajšie Použitie

.

  • Je Stmievateľné: Áno
  • Napätie: 5V
  • Je Žiarovky Zahrnuté: Áno
  • Solárne Typ: Lítiová Batéria
  • Zdroj Napájania: Solárne
  • Úroveň Ochrany: IP65
  • Materiál Telesa: ABS
  • Použitie: Dovolenka
  • Štýl: Moderný Štýl
  • Názov Značky: Vieruodis
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: HW401
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Odoslať Hodnotenie

    Podobné Produkty

    Zodpovedajúce Produkty

    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné