NAČÍTANIE OBRÁZKOV
Perá, Ceruzky & Písanie Dodávky

Kreatívne Karikatúra Roztomilý Sova Gélové Pero Roztomilý Študent Podpis Pera 0,5 mm Písať Pero Študent kancelárske potreby Školy Kancelárske potreby

(0 Recenzie)
€1.02 €0.31

Značky:

Sku:v81877

Nové a vysokej kvality!

Popis:

1. Jedinečný dizajn: unikátne sova dizajn robí svoje pero vystúpiť z vašich priateľov a kolegov.Sova vzor znamená, múdrosti a vedomosti, a je ideálnou voľbou pre elektrotechnického zamerania a vzdelávania miestach.

2. Vysoko kvalitný atrament: používa high-kvalitné farby, s hladké písanie a žiadne slovo na lyžiach alebo atrament lámanie.Bez ohľadu na to, to je poznámok, práca záznamov alebo výkresy, to môže byť ľahko manipuluje.

3. Pohodlné uchopenie: pero-holding časť je osobitne navrhnuté pre pohodlné ručné pocit, a nebudete cítiť unavený pri písaní na dlhú dobu.Je vhodný pre akýkoľvek scenár, ktorý vyžaduje dlhodobé užívanie perá, ako skúšky, poznámky, úlohy, atď.

4. Silná odolnosť: pero, telo je vyrobené z vysoko kvalitných materiálov s vysokou pevnosťou a silnú odolnosť.Bez ohľadu na to, v školskej, vrecku alebo pero nádoby, to sa dá ľahko skladovať bez obáv z pera tela stlačenia alebo rozbité.

Materiál: Plast

Náplň farba: Čierna

Pero tip: 0,5 mm

Je to vymazateľné: Nie

Farba: Ako je znázornené

Veľkosť: Cca 18 cm

Balenie obsahuje: 1PC

Poznámka:

1. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chyba 1-3 mm.

2. Ako rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, ďakujeme za pochopenie, skutočný produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

.

  • Názov Značky: JTZTF
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Odoslať Hodnotenie

    Podobné Produkty

    Zodpovedajúce Produkty

    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné