NAČÍTANIE OBRÁZKOV
Interiérové Doplnky

Motocykel Bell Ornament Prekrásny Prívesok Na Koni Bell Nehrdzavejúcej Ocele Biker Zvony S Vešiak Náhrdelník Auto Vnútorné Príslušenstvo

(0 Recenzie)
€10.08 €5.04

Značky:

Sku:v69727

Odrážky:

1. Robustné a Opotrebovaniu: 3D bell je vyrobené z vysokopevnostnej materiál z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je pevná a opotrebovaniu, nie je ľahké fade, ochrana bezpečnosť cyklistov.

2. Eliminovať Smolu: Tento zvon je viac než len dekorácia.Je symbolom exorcizmus, ktoré vám môžu pomôcť vyriešiť mechanické problémy počas jazdy.To tiež prináša šťastie do rider.

3. Ostré Zvonenie: guardian zvon vytvára ostrý a výrazný zvuk, ktorý pripomína, aby ste jednotku opatrne a sprevádzať vás na jazdu.Slúži aj ako strážny bell odraziť zlých duchov.

4. Ideálny Darček: motorkár bell je ideálny darček pre váš otec, mama, manželka, manžel, súrodenci, brat, alebo akékoľvek motorkár, ktorý miluje koni.Je k narodeninám, ktorá ukazuje vašu lásku a starostlivosť.

5. Široko Používané: motocykel bell môžu byť zavesené na kľúč reťazca, takže je ľahko skladovať a prepravovať.Je vhodný pre motocykle, elektrické vozidlá, bicykle a iné vozidlá, ktoré potrebujú zvon.

Popis:

Tento motocykel bell je vyrobený z vysoko-kvalitného materiálu, ktorý je odolný a hrdze odolná.To má jasné a hlasný zvuk, ktorý môže upozorniť ostatných vodičov a chodcov.Je ľahko zavesiť na kľúč reťazca alebo váš bell, tak môžete mať vždy so sebou.Motocykel bell je nielen praktický doplnok, ale aj symbolom lásky a starostlivosti.

Špecifikácia:

1. Názov: Motocykel Bell

2. Materiál: nehrdzavejúca oceľ

3. Obdarovaného: muž (žena) priateľ

4. Štýl: Punk, hip-hop, móda, trendy, minimalistický , jazda na bicykli

5. Vhodný dar-dávať príležitosti: turistické suveníry, narodeninám

Balenie Zoznam:

Motocykel Bell*1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré je zobrazené na obrázkoch

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Položka Hmotnosť: 35g
  • Hlavný Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Odoslať Hodnotenie

    Podobné Produkty

    Zodpovedajúce Produkty

    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné