NAČÍTANIE OBRÁZKOV
Perá, Ceruzky & Písanie Dodávky

Leskom Značky Doodle Osnovy Oslňuje: 20 Farby Kovová Dvojitá Čiara Lesk Pen Set Super Squiggles Dazzlers Trvanlivé

(0 Recenzie)
€16.27 €10.90

Značky:

Sku:v66512

Leskom Značky Doodle Osnovy Oslňuje: 20 Farby Kovová dvojitá Čiara Lesk Pen Set Super Squiggles Dazzlers Odolné Rozšírené graffiti flash štítok súbor: Kovové značky majú 20 rôznych pestrých farbách.Unikátna technológia dizajn bude automaticky generovať načrtáva pre vás vytvoriť krásny dvoj-farebný efekt.Tento obrys štítok môže čerpať tri rôzne účinky na svetlo -farebný papier, čierny papier a hladký povrch.

Netoxické a bezpečné obrys pero: Tieto 2-3 mm stredných flash perá sú na báze vody, non-jedovatý, bez zápachu, hladké, rýchle sušenie, vysokej kvality certifikačný atrament, ktorý je bezpečný pre deti, dievčatá a mládež.

Široko používané označenie: Tieto kovové obrys značky možno použiť na takmer každom povrchu, ako sú kamene, drevo, plátno, textílií, skla, plastov, kovov, atď.Je veľmi vhodný na výrobu kariet Vianoce, narodeniny, karty, pohľadnice, obálky, atď.

Jednoduché použitie: Tieto trblietavé príznaky sú veľmi jednoduché použitie.Po prvé, shake super vlny v tvare pera hore a dole s vekom, aby atrament úplne mix.Po druhé, stlačte tip na tip papiera na chvíľu, kým atrament tokov na tip.

Farba:multicolor

Materiál:plast

Obsah Balenia:

20 x značku

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Odoslať Hodnotenie

    Podobné Produkty

    Zodpovedajúce Produkty

    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné