NAČÍTANIE OBRÁZKOV
Interiérové Doplnky

Auto Zvuková Izolácia Mat Automobilový Samolepiace Hluku Deadener Lepidlo Dizajn Vozidla Tlmiacim Nástroj Pre Kapota Dvere, Strešné A

(0 Recenzie)
€4.60 €2.40

Značky:

Sku:v66221

Užite si tichšia jazda s tento praktický a nepremokavú podložku, ktorá dokáže efektívne zníženie hluku z motora a cesty.Lepidlo dizajn uľahčuje inštaláciu na firewall auta.Chráni aj vaše auto od teplo a prach.

Špecifikácia:

Materiál: Guma

Názov Produktu: Auto Zvuková Izolácia Mat

Balenie Zoznam:

1pcs*Auto Zvuková Izolácia Mat

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zvuková Izolácia: S hliníkovou fóliou povrchy a butyl kaučuku, toto auto zvukovej izolácie rohož môže chrániť bezpečnosť auta a predchádzanie požiaru, pričom efektívne zníženie hluku z motora a cesty.

2.Udržať Pohode a Pohodlné: auto zvuková izolácia mat bloky tepla a vlhkosti z vonku, ktoré môžu poškodiť vaše auto a skrátiť jej životnosť.To tiež robí svoje auto chladnejšie a pohodlnejšie.

3.Praktický Nástroj: Toto auto zvukovej izolácie rohož môže tiež absorbujú otrasy a vibrácie z cestných a auto.Má štyri hrúbka možnosti, aby sa zmestili vaše potreby a preferencie.Toto je vaše auto viac pohodlné a stabilné.

4.Jednoduchá Inštalácia: Toto auto zvukovej izolácie rohož má lepidlo dizajn, ktorý je jednoduchá inštalácia.Môžete držať ho na požadovanú pozíciu odlúpnutie lepidlo film a strihanie a vkladanie mat.Žiadne ďalšie nástroje alebo materiály potrebné.

5.Viacúčelový Nástroj: môžete nainštalovať naše auto zvuková izolácia mat na firewall, kapota, dvere, alebo strechy.To sa zmestí akýkoľvek tvar a veľkosť.Toto je vaše auto tichšie a hladšie.

.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Materiál: hliníková fólia
  • Umiestnenie: Vnútorné Steny
  • Druh: Zvukové Izolačné Pásky
  • Odoslať Hodnotenie

    Podobné Produkty

    Zodpovedajúce Produkty

    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné