NAČÍTANIE OBRÁZKOV
Zadné Okno

Nabíjací Adaptér, USB, C Nabíjačku Rýchle Nabíjanie Auto Nabíjačka Telefónu PD & QC3.0 Dual-Port USB, C Cigariet Zapaľovač Adaptér Pre

(0 Recenzie)
€16.03 €9.62

Značky:

Sku:v471336

Pobyt pohonom na cestách s naše praktické USB nabíjačka do auta predstavovať 3.0 port a protiprachový kryt dizajn.To zabraňuje batérií z odvodnenie vzhľadom na konštantné osvetlenie.Plus utiahnite skrutky pre bezpečné fit.Udržať vaše zariadenia účtuje na ceste.

Špecifikácie:

Názov: Nabíjací Adaptér

Veľkosť: (cca.)7*4.2*2cm/2.76*1.65*0.79 palcov

Váha: cca 40 g

Poznámka: skontrolujte, aký produkt za veľkosť a hmotnosť výrobku!

Balenie Zoznam:

1*2 V 1 Auto Poplatok

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Poplatok Pohodlie: Vybavené oboch PD a QC3.0 RV zásuvky, naše Auto Nabíjačku Adaptér zaisťuje efektívne nabíjanie dvoch zariadení súčasne.Udržať váš gadgets, napájanie na ceste!

2.Rýchle Nabíjanie: Pozdvihnúť svoje plnenie hra s týmto autom nabíjací adaptér, ktorý poskytuje 3x rýchlejšie nabíjanie ako bežné nabíjačky.Pýcha rýchle nabíjanie 3.0 port, ktorý podporuje všetky QC verzie, prináša neuveriteľných 18W energie.Rýchle zvýšenie alebo úplné nabitie, tento adaptér má vás vzťahuje!

3.Jednoduchšie Pripojenie: Nikdy vysporiadať sa s nepríjemnými jar čiapky opäť s týmto autom nabíjací adaptér!Jeho protiprachový kryt dizajnom sa chráni pred vodou a pieskom, zatiaľ čo multi-point ochrany zaisťuje bezpečné nabíjanie.Zdravím jednoduchšie pripojenie zariadenia a zbohom starostí prebíjanie.

4.Batéria Ochrany: Zabráňte jej odvodnenie z konštantné osvetlenie s našimi Nabíjací Adaptér, účinne predlžuje batérie životnosť.Obsahuje anti-protišmykové vypínač pre jednoduché a bezpečné používanie.

5.Bezšvové Kompatibilita: Dostať vaše zariadenie nabité vonku s našou nabíjací adaptér.Jednoducho vŕtať zodpovedajúce otvory na palubnej doske, utiahnite skrutky a pripojte polarity.Funguje to bez námahy s akýmkoľvek 12V/24V vozidla, či je to auto, nákladiak, čln, alebo motocykla.

.

  • Špeciálne Funkcie: Cigarety, Zapaľovač Adaptér
  • Názov Značky: Ai AUTO ZÁBAVA
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Položka Druh: Káble, Adaptéry & Zásuvky
  • Položka Hmotnosť: 30g
  • Položka Veľkosť: 6.4x3.8x1.5cm
  • Názov Modelu: Nabíjací Adaptér
  • Odoslať Hodnotenie

    Podobné Produkty

    Zodpovedajúce Produkty

    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné