NAČÍTANIE OBRÁZKOV
Osvetlenie A Svietidlá

24 Pack Nepremokavé Flameless Plávajúce Tealights, Teplá Biela Batéria Blikanie Led Svetlá Čaj Sviečky - Svadby, Party, Centerpi

(0 Recenzie)
€19.19 €14.58

Značky: flameless plávajúce tealights

Sku:v241036

(PLÁVAJÚCE NA VODE): plávajúce tealights (D1.5 palca X H1.6 palcov) sú úplne vodotesný.Dať tieto teplé biele svetlo led tealight sviečky vo vašom bazéne a vázy alebo misy naplnenej vodou vytvoriť teplú a romantickú atmosféru.

ENERGETICKY ÚSPORNÉ a POHODLNÉ ovládanie: nepremokavé flameless čaj svetlá sú napájané CR2032 batérie.Zábava plávajúce sviečky, ktoré fungujú prostredníctvom vedenie vody!Hneď, ako sú Stlačte vody, môžu prísť a odísť, keď sú vytrhnuté.Prosím, uistite sa, že dna, ktoré sú dotiahnuté všetky pred použitím.

BEZPEČNEJŠIE V KAŽDOM NASTAVENIE: Naše LED blikajúce tealights môžu byť použité bez toho aby sa museli starať plameňa, absolútne žiadne nebezpečenstvo požiaru alebo pálenie riziká, žiadne horúce a špinavé vosk zaoberať.Bezpečné pre rodiny s pet(s) alebo malé dieťa(ren).

RÔZNE POUŽITIE: Plávajúce tealight sviečky sú vhodné pre zdobenie rôznych podujatí, vytvára romantické a relaxačné atmosféra.Ideálny doplnok pre vnútorné i vonkajšie príležitosti, napr.v SPA, kúpeľňa, reštaurácia, svadby, párty, a festivalu dekorácie.

farba:biela

Materiál:plast

Obsah Balenia:

24 * sviečkach

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

.

  • Zdroj Svetla: LED Žiarovky
  • Materiál: PP/Plast
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Certifikácia: CCC
  • Názov Značky: XProject
  • Odoslať Hodnotenie

    Podobné Produkty

    Zodpovedajúce Produkty

    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné