NAČÍTANIE OBRÁZKOV
Vzdelávanie A Kancelárske Potreby

Jasné, Nano Pásky Vysoká Pevnosť Silné Lepidlo Nano Vložiť Obojstranný 60PCS Vymeniteľné Mount Transparentné Pásky Pre Viacúčelový

(0 Recenzie)
€1.39 €0.69

Značky:

Sku:v12733

Popis:

Jasné, Nano Páska je ľahko aplikovať a odstrániť lepidlo riešenie, ktoré ponúka inovatívne akryl nano-gel formule.Ideálny pre lepenie nový rok couplets alebo čokoľvek iné vo vašej domácnosti alebo kancelárie, táto páska poskytuje jedinečné pohodlie s bohatou ponukou.Používajú sa na steny, dlaždice, obkladačky, sklo, a iné miesta, kde potrebujete spoľahlivé spevnenie bez neporiadok, alebo poškodenie.

Špecifikácia:

Názov produktu: 60 ks priehľadné obojstranná páska

Produkt hmotnosť: 35 g

Veľkosť produktu: o 11.8x6.1x0.4cm/4.65x2.4x0.16 palcov

Produkt materiál: akryl

Balenie Zoznam:

Obojstranné pásky x 60pcs

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduché Odstránenie: Udržať vaše steny nedotknutej s Nano Pásky.Ľahko aplikovať a odstrániť bez poškodenia alebo zanechania akejkoľvek značky.Dosiahnuť čistý a hladký povrch bez námahy, každý čas.

2.Silné a Spoľahlivé Lepenie: S našou akryl nano-gel formule, vaše položky zostane bezpečne a pevne na mieste na každom povrchu, bez toho škodu.

3.Multi-funkčné Divu: S Nano Pásky je univerzálny a slúži na opakované použitie vlastnosti, môžete sa držať a bezpečné nič na akomkoľvek povrchu, či už je to pre domova, strana navrhne, svadobné ozdoby, a viac.Dať vaše priestoru úplne nový vzhľad s týmto pružné lepidlo riešenie.

4.Bohaté Množstvo: Vychutnajte si pohodlie v hojnom počte dodanie nano pásky, ako každý balík je dodávaný s 60 kusov, ktoré môžete použiť pre rôzne aplikácie.

5.Užívateľsky jednoduchý a Praktický: Nano Pásky je univerzálna lepiaca páska, ktoré môžu byť použité na wall mount rôzne predmety v domácnostiach, kanceláriách, školách a na iných miestach, bez toho aby na škodu.

.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Odoslať Hodnotenie

    Podobné Produkty

    Zodpovedajúce Produkty

    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné