NAČÍTANIE OBRÁZKOV
Bezpečnosť A Ochrana

Auto Monitor 10.1 Palcový AHD Displej 4 Kamery S Pomlčkou Funkcie Vačky A BSD Funkcia Truck parkovacia Kamera domáci Bezpečnostný Systém

(0 Recenzie)
€203.73

Značky:

Sku:v10064

10.1 palcový AHD displej 4 kamery s pomlčkou funkcie vačky a BSD funkcia 1.Obrazovky môžu byť voľne otáčať hore, dole, vľavo a vpravo podľa vašich potrieb.Môžete ju umiestniť vodorovne, alebo si hore na strop.

2.Monitor môže byť pripojený k telefónu cez Bluetooth.Podpora prehrávania hudby a videa z USB a mobilné telefóny.

3.Stačí pripojiť USB kábel a stiahnuť tcplay aplikácií na prenos dát medzi displej a telefón.Podporuje obojsmerné prepojenie a môže tiež moc telefón, keď je displej zapnutý.

4.Monitorovanie menu podporuje jazyk zapínanie, ako je Čínština a angličtina.

5.Zostavenie monitora na mikrofón, chcete mikrofón zapnúť funkciu a bude schopný nahrávať reálny zvuk. (Poznámka: displej podporuje ovládanie hlasom, ale v súčasnosti to môže len rozpoznať Čínskej reči.)

6.Pomocou ahd infračervené led svetlo, lupa, kvalita videa je veľmi jemné a jasné, aj keď nočné svetlo je slabé.

7.H.265 (hevc) je účinnejší ako jeho predchodca, h 264 zdvojnásobil.To znamená, že šetrí viac priestoru, obchody, ďalšie videá, a kvalita obrazu je hladšia.

8.10 diy displej režimy, ktoré je možné zobraziť spredu, zozadu, zľava pohľad a pravý pohľad samostatne alebo spoločne.

9.Jeden 15m predlžovací kábel sa používa pre zozadu, a tri 5m predlžovacie káble sa používajú na prednej, doľava a doprava názory.Vlastné káble sú podporované, pretože ich budete potrebovať.

10.360 ° surround view, 4 ahd kamier pripojených na displeji, dostanete 360 ° priestorového zobrazenia počas jazdy.To je veľmi ideálny bezpečnosť jazdy systém.

11.Pri cúvaní, na displeji sa môže zobraziť cúvaní linky.Dve cesty ahd vstup, reverzné priority displej.Po fotoaparáte je nainštalovaný v parkovacieho miesta, na zadnej strane obrazu sa automaticky prepne, keď zariadení, ktoré vykonáva.Podpora vlastné nastavenie spätného linku.

12.Parkovanie pre nahrávanie videa a prehrávania.Keď nie ste v aute, bude záznam parkovanie videa v režime 24/7.Skladovanie podporovať až 256 gb.Ak pamäťová karta je plná, predchádzajúci záznam bude automaticky nahradené novou súbor.

13.Oneskorené nahrávanie videa technológia je prijaté, ak chcete uložiť viac priestoru, a na pamäťovej karte nie je potrebné často naformátované. (Poznámka: Oneskorenie video je iba za predpokladu, počas parkovania a monitor bude vždy podporovať normálne jazdy video).

Package:

1 x 10.1 palcov, 4-pásmový truck tachografov

4 x nočné videnie kamery

1 napájací kábel

1 x užívateľská Príručka

1 x 15m káblom

3 x 5m video kábel

1 xBSD akustický a vizuálny alarm

FAQ:

Otázka: Kto sme?

Odpoveď: Sme svetovým high-tech podniku, ktorý pôsobí v R&D vývoja a výroby RF bezdrôtové komunikačné systémy pre vysielanie, verejného dohľadu a obranného priemyslu.

Otázka: Mohli by ste podporu OEM a ODM ?

Odpoveď: Sme schopní ponúknuť vám tie najlepšie riešenia na trhu tým, že vám OEM/ODM.

Q. Aká je dodacia lehota ?.

Odpoveď: Zvyčajne malé množstvo objednávky vám bude odoslaný do 2-5 pracovných dní po obdržaní platby.Pre hromadnú objednávku, budeme loď sa v priebehu 10-15 dní..

Otázka: Ako môžeme urobiť podnikania dlhodobo a dobrý vzťah s vami?

A. chránime našich partnerov zisk tým, že im poskytuje kvalitné produkty a konkurencieschopné ceny.Chováme každého zákazníka ako priateľa a podnikať so všetkým úprimne.bez ohľadu na to, odkiaľ pochádzajú.

Otázka: Ako môžete zárukou kvality?

Odpoveď: Pre všetky systémy pred zásielky, bude prejsť radom testov, vrátane vibrácií skúšanie, test pre funkčné rozhranie&RF ukazovateľov&citlivosť¶meter nastavenia, vysoké a nízke teploty, testovanie, skúšanie starnutia skúšanie, test rozhrania a všetky rozvody, terénnej outsides atď.

Otázka: Aké je vaše obvyklé platobné podmienky pre zákazky?

A: T/T, Western Union

.

  • Názov Značky: XINGKAITECH
  • Farba: Čierna
  • Číslo Modelu: XK-F370-4AHD-BSD
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Odoslať Hodnotenie

    Podobné Produkty

    Zodpovedajúce Produkty

    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné